اولين نشست گروه نظارت و ارزيابي دانشگاه با معاونين آموزشي دانشكده ها و مديران گروه هاي آموزشي

کد خبر: 6524    1395/12/10

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مرحله اول اين نشست كه به منظور هم انديشي با معاونين آموزشي دانشکده ها و مديران گروه هاي آموزشي درخصوص طرح مسائل ارزشيابي و رسالت گروه نظارت و ارزيابي عصر روز دوشنبه 9 اسفند 1395 از ساعت 16 الي 18 برگزار گرديد، دکتر منصور غلامی رياست محترم دانشگاه، دکتر افخمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر رضوانی مفرد رئيس گروه نظارت و ارزيابي دانشگاه، اعضاي شوراي نظارت و ارزيابي دانشگاه و معاونين آموزشي و مديران گروههاي آموزشي دانشكده هاي علوم انساني، علوم اقتصادی و اجتماعي، علوم ورزشي، هنر و معماري و دانشكده هاي اقماري حضور داشتند.

در اين نشست پس از اعلام اهداف برگزاري توسط دكتر رضواني رئيس گروه نظارت و ارزيابي، دكتر غلامي رئيس دانشگاه بياناتي را درخصوص وظايف نظارتي مديران گروه هاي آموزشي ايراد نمودند. در همين راستا بر رعايت قوانين ضمن رعايت همبستگي و همدلي بين اعضاي هيأت علمي تأكيد کردند.

در ادامه دكتر افخمي معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه برتوجه جدي به كيفي سازي فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي تأكيد کردند. در همين راستا معاون محترم آموزشي دانشگاه رعايت انضباط اداري، پوشش كامل سرفصل دروس و ارزيابي مستمر دانشجويان را از مؤلفه هاي كيفي سازي برشمردند.

ادامه نشست به ارائه نظرات حاضرين در مورد ضرورت بازنگري فرم هاي ارزيابي و ارائه راهكارهاي مناسب اختصاص يافت و مقرر شد گروه هاي آموزشي پيشنهادات خود را براي اقدامات آتي به صورت مكتوب به گروه نظارت و ارزيابي ارسال نمايند.

لازم به ذکر است، دور دوم اين نشست با حضور معاونين آموزشي و مديران گروههاي آموزشي دانشكده هاي علوم پايه، شيمي، مهندسي، كشاورزي و پيرادامپزشكي در روز دوشنبه 23 اسفند سال جاري از ساعت 16 الي 18 برگزار خواهد شد.