كارگاه آموزشي علم سنجی و ... برگزار شد.

کد خبر: 10748    1396/08/13

كارگاه آموزشي علم سنجی و شاخص­ های ارزیابی پژوهشی و معیارهای انتخاب مجلات با حضور اعضاي هيأت علمي دانشگاه روز پنجشنبه 11 آبان از ساعت 8 تا 12 صبح و 14 تا 18 عصر در سالن اجتماعات شهيد چيت سازيان دانشكده علوم انساني برگزار گرديد.

اين كارگاه در راستاي اجراي طرح دانش افزايي و توانمندسازي اعضاي هيأت علمي توسط گروه نظارت، ارزيابي و تضمين كيفيت با همكاري مديريت پژوهشي دانشگاه برگزار شد. در ابتداي اين كارگاه دكتر ذوالحواريه‌ مدير پژوهشي دانشگاه و دكتر اصغر نژاد رئيس كارگروه علم سنجي دانشگاه، گزارشي از عملکرد کمیته علم سنجی دانشگاه بوعلی سینا و بیان اهم فعالیت­هاي آن ارائه نمودند. در ادامه دكتر مظفر چشمه سهرابي عضو هيأت علمي دانشگاه اصفهان، پس از تعريف شاخص هاي ارزيابي وضعيت پژوهش، ضريب تأثير و... به فرايند شكل گيري، سنجش و ارزيابي علم،‌ پژوهش و فناوري پرداختند و در ادامه به سؤالات حاضرين در جلسه پاسخ دادند.

كارگاه بعداز ظهر نيز كه از ساعت 14 آغاز گرديد خانم بهاري از دانشگاه علوم پزشكي به معرفي سامانه­ های ایجاد پروفایل­ های شخصی(Google Scholar, ResearcherID, ORCID….)  پرداختند و نحوه ايجاد پروفايل پژوهشي در Google Scholar را بصورت عملي آموزش دادند. در ادامه دكتر چشمه سهرابي شيوه هاي همکاری و ارتباطات علمی درون و برون سازمانی و چگونگی تشکیل تیم­های همکاری علمی و و نقش دانشکاران در ارتقا رتبه دانشگاه در سطح ملی و بین­المللی (هدف­گذاری­های پژوهشی، رصد مباحث علمی داغ دنیا، اثر بخشی پژوهش­ها، آشنایی با شاخص­های رتبه­بندی دانشگاه­ها و بررسی تاثیر آنها) تشريح نموده. كارگاه بعداز ظهر نيز با پاسخ به سؤالات شركت كنندگان در كارگاه خاتمه يافت.

فايل هاي كارگاه:
          چگونه رتبه دانشگاه را ارتقاء دهيم.
          راهنماي پروفايل هاي علمي پژوهشگران